Ngawiti Nulis

Mak jedul, ijig-ijig enyong kepengin gawe blog sing duwe ciri khas, blog sing liya sekang blog-blog liyane, kebeneran enyong uga kepengin gawe media sing cerita masalah masalah sing edek karo uripku, uripe wong jawa sing nek ngomong medok utawa jawa koek. Ya sisan nggawe aku gawe blog giye, blog sing tak jenengi “jakober”, jakober dewek singkatan sekang jawa koek bersaudara. Dadi nek rika ngerasa ngomong jawane medok, ya monggo pada bareng-bareng mbangun media giye, men tambah rame, tambah manfangati karo sapa bae.

Moga-moga blog giye manfangati karo rika kabeh, khususe men bisa kaya jenenge, ya guwe ndadekna wong-wong jawa khususe jawa koek dadi tambah sedulurane, tambah rukune, tambah rukete, lan tambah wawasane (wawasan sih cara jawa medoke apa yah kang/yu?).

Masalah sing ditulis mengkone ya apa baelah sing enyong bisa nulis. Sukur-sukur rika gelem melu ngisi blog giye.

15 thoughts on “Ngawiti Nulis

  1. aku miki wis ninggalna pesen tp kayane ora mlebu ya tk balenin maning ya kang… jawa koek siki nang ndi ndi ana ra kalah hebat ang internet be ana heheeee

  2. assalamu’alaykum.kang melu absen ya…artikele sing lewih anget lah…men bisa go diskusian kaya kuwe.nyong maca blog kiye diwei ngerti kancane sing nang njakarta, cah bangsari, nyonge siki nang bogor.nyong melu seneng nek ana forum kaya kiye….kan dadi nambah sedulur.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s