Benazir Bhutto Nilar Dunyo

bezir-bhutto.jpgMau isuk pertama mbuka detik.com aku mandan kaget sekaligus bersedih. Isi berita didominasi karo berita tentang kematian tokoh politik negara pakistan sing jenenge benazir bhutto, mawi matine sebab perkara sing menurutku ora lumrah. Bhuto mati merga dipateni nang wong sing urung jelas identitase. Nek ora kenang bom ya merga ditembak.

pakistan4.jpg
Innalillahi wa inna ilaihi raa ji’uun

Jan wong-wong deneng koh ya senenge pada pethakilan bae ya, apa ora bisa pada urip guyub rukun. Pada bareng-bareng mbangun negara lan bangsane. Nek pada-pada sebangsa wis pada paten-patenan sih kapan bisa maju negarane.

Moga-moga bae nang indonesia ora kedaden peristiwa sing kaya guwe lah. Andamaning giye nang indonesia delamaning arep ana pemilu, sik tak jaluk ya aman-aman bae lah. Ari nuruti nafsu sih karuan kepengine pada gelutan bae. khususe wong-wong nom guwe, tapi mbok ya eling karo anak putu ngemben. Nek siki esih mikir gelutan bae tulih tekan jamane anak putune dewek ngemben bangsane dewek esih sengsara bae.

” Duh Gusti ing dunyo kulo nyuwun kesaenan
Lan ugi ing akhirat
Ya Allah Ya Rohman Ya Rohim
kang welas lan asih
Nyuwun selamet sikso neroko
Allhummaghfirlahum
Warhamhum
Wa’afihim
Wa’fu ‘anhum “

6 thoughts on “Benazir Bhutto Nilar Dunyo

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s