Lengger Van Bangsari

jogedan.jpgSalah siji kebudayaan sing menonjol nang kawasan banyumas yaguwe lengger. Ora kecuali nang desaku bangsari, lengger uga akeh disenengi nang wong-wong ndesa, ora sing tuwa ora sing nom nek ana pagelaran lengger pada seneng nonton.

Mbok sedulur kepingin ndeleng lengger tapi ora kober bali meng desa giye ana video rekaman lengger sekang daerah penanggungan, komplek medeng sing wis di upload nang youtube.

Mangga sami mirsani, aja lali karo mangan gembus…

15 thoughts on “Lengger Van Bangsari

  1. Wah lengger jebule ana nang You Tube yaaa, wis nginternasional. Aku mung kepengin nulis karo basa banyumasan soale kangen. Malahan kayane ganu ora tau nulis basa banyumasan, nek ngomong sih ben ndina. Dadi nek ana blog sing nulis banyumasan lumayan lah nggo hiburan karo mangan gembus eh dudu nang depok langka gembus anane budin keju ha ha ha ….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s