Gething

Pas mbukak email nang inbox, ana kiriman sekang situs sosial networking sing isine ngajak gabung, jere gabung bisa nambah gaul, nambah kanca, lan akeh manfangat liane.

Bar guwe iseng-iseng tak bukak situse, wah lumayan ketone, beda karo situs social networking sing wis tau tak bukak. Sekang iseng-iseng terus dadi mandan kepengin ndaptar dadi anggota.

Terus tak sidakna ndaptar, form sing di perlukna tak isi. bar guwe ana email konfirmasi meng emailku, terus tak aktifna.

Nah siki masalaeh, basa proses registrasine rampung jebule sekang situs guwe ngirim email meng kabeh daftar kontak email ku. Mawi kabeh koh, sing nang yahoo, nang ym karo sing nang outlook mbarang. Sing repot sing nang outlook.

Huh gething temenan koh!

6 thoughts on “Gething

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s