Mudik Non Lebaran

Akhir taun 2008 akeh banget tanggal abang, tanggal kejepite uga ora kalah akehe, mulane akeh perusahaan sing san nggawa mreikna karyawane.

Preian akhir taun siki di kawiti tanggal 25 desember 2008 tekan 5 januari 2009, jyan suwe banget mbok?

Hayuh sedulur mumpung preian pada tilik ndesa, pada sowan meng wong tuwa senajan udu badan.

One thought on “Mudik Non Lebaran

  1. iya…ayuh…

    walo sedela tapi kan lumayan karo nggo tilik umah..
    aja apa2 preian nang kota bae,,,mumpung preine akehh…
    aku be bali…walo tanggal 26re kon mlebu..tapi aku mrei dewek…heheh..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s