Dicokot Jaran

awas! mbok di cokot jaran

awas! mbok di cokot jaran

Sengertiku, jaran guwe termasuk kewan bangsa herbivora, tegese kewan sing mangane wit-witan. Apa ana sing tumon ana jaran mangan wong? kadangan urung tau luh.

Tapi beda nek nang bangsari, kadangan ana sing wis tau kecokot jaran, nyatane jamane aku tesih cilik sering diweden-wedeni jarene nek di sepiti larane kaya di cokot jaran.

Basa wis ngrasakna di sepiti kayanu mandan yakin luh, soale jyan bener-bener lara. Andamaning nek di sepiti nang mbah dukun sepit, ora di bius babar blas.

Alhamdulillaeh (Alhamdulillah-e) siki sepite wis mari, wis ora ngarasakna maning larane.

Bersakit-sakit dahulu

Bersenang kemudian

Sepitlah dahulu

Enaknya kemudian

Rika wis disepiti urung kang? nek urung ya ora ulih di enggo seneng-seneng gisit.

7 thoughts on “Dicokot Jaran

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s