Nyruput Kopi Sore-sore, Nylekamin Banget

pada-ngopi-yuhPriwe kabare dulur? Pada sehat mbok? anak, bojo, pacar, gebetan, rama, biyung sekabehane pada waras mbok?

Kie sedulur, ora tau-taune sore kie aku kepengin ngopi, ketone koh ndelengna sing pada ngopi rasane ne’mat temen. Rika pada doyan ngopi ora?

Jan jane aku guwe jarang ngopi, Ndilalaeh mau pas meng pawon weruh kopi susu dadi pengin gawe. Jyan pancene sore-sore kaya kie nyruput kopi rasane nylekamin pisan koh. Andamaning nek ana balane kaya godogan dele, gorengan budin, apa gorengan keron, jyan dadi pisan guwe lah.

Cara rika sing paling cocok nggo batir ngopi apa sedulur? lah ya aja rokok lah. Mbok rokok ora apik nggo kesehatan.

Wis ngonoh sing arep ngopi pada gawe dewek-dewek.

2 thoughts on “Nyruput Kopi Sore-sore, Nylekamin Banget

    • pada jul, wetengku ra patia bisa menerima kopi, tapi nek kopi susu esih mandan bisa, kadangan sebab susune guwe dadi di toleransi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s