Kepunthal-punthal

Wektu guwe wulan sura, wis dadi tradisi nang bangsari, desaku kana, saben wulan sura di anakna jamangah sembayang ferdu 40 dina nutug. Nang mejid ngarep ngumahku sembayang ngisane jam 8. 30, senajan gole adan wis ket jam 7.30. Padahal wektu guwe agi seru-serune sinetron tersanjung nang indosiar, mulane basa imame salam bocahan termasuk aku pada mlayu nganti kepunthal-punthal menggone kang basiman arep nonton TV. Soale selek ketinggalan sinetrone.

Jebule, kepunthal-punthal ora mukur dialami nang bocahan sing mlayu mbok ketinggalan sinetron. Kepunthal-punthal kadangan dialami nang  sebagian besar rakyat indonesia. Rakyat pada kepunthal-punthal nyukupi kebutuhane deweke lan keluargane. Kebutuhan pirang-pirang tapi nggolet duit angel.

Wong pengenoman uga pada kepunthal-punthal ngetutna perkembangan dunia. Wabil Khusus nang bidang teknologi komunikasi. Contone sing seneng ganti HP, wulan wingi nembe tuku HP sing bisa internetan nganggo koneksi GPRS, dina kie wis metu sing nganggo teknologi HSDPA.

Rika tau kepunthal-punthal ora?

7 thoughts on “Kepunthal-punthal

  1. pendak isuk, piyantun-piyantun djakarta podo keponthal-keponthal nguber angkot, bis kota, sepur, lan sak panunggalane …

    podo wedi teko telat eng kantor
    😦

  2. Inyong pan komentar ora nyambung kiye,… nggo rame-rame…

    Hadiah istimewa kanggo Facebook…

    Tutup akun facebook saiki yuuk….

    Sebabe bisa diwaca nang kene :

    http://aslibumiayu.wordpress.com/2010/05/22/rasulullah-dihujat-saatnya-hengkang-dari-fb/

    http://aslibumiayu.wordpress.com/2010/05/22/kontroversi-facebook-mundur-atau-tidak/

    cara nutup akun bisa diwaca nang kene:
    http://aslibumiayu.wordpress.com/2010/05/22/cara-menutup-akun-fb/

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s