Pecel Ngganeh Ana Ndoge

Jajal rika tuku pecel nang daerah cilacap, banyumas utawa kebumen, nang pasar utawa nek agi numpak sepur. Tulih ingsine paling klubanan, kecombrang, kembang turi, nek agi mujur paling diimbuih bakwan utawa tempe goreng.

Pancen, pecel ya umume kaya guwe.

Aku mandan gumun karo pecel sing nembe tak tuku nang njakarta, enggane pecel ana endoge mbarang. Ya karuan regane dadi beda.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s