Mudik! Ora Mudik Ora Asik

Badan ora mudik? ora asik. Lah primen sih? soale mudik guwe kejaba ketemu wong tuwa, uga ketemu kanca-kanca cilik, kanca-kanca sing mbiyen bareng-bareng dolanan panggal, umbul, thaklik, nyolong peleme tanggane lan lia-liane.

mudik

gambare golet nang gugle

Wis Mudik, Aja di Gawe Ora Asik

Aja ngasi wis tekan ngumah tapi ora gelem nyrawungi kanca-kanca sing nang ndesa, sing di plototi gadget baen nggo ngobrol karo kanca-kanca sing amben dina ketemu nang kota. Gantian Kang. Aja kelalen loh, kanca-kanca nang ndesa guwe melu urun maring kesuksesane wong sing pada merantau nang kota, urun donga, utawa senajan mukur melu bungah karo kahanane perantau sing pada sukses.

Rika pada mudik ora?

One thought on “Mudik! Ora Mudik Ora Asik

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s