Pecel Ngganeh Ana Ndoge

Jajal rika tuku pecel nang daerah cilacap, banyumas utawa kebumen, nang pasar utawa nek agi numpak sepur. Tulih ingsine paling klubanan, kecombrang, kembang turi, nek agi mujur paling diimbuih bakwan utawa tempe goreng.

Pancen, pecel ya umume kaya guwe.

Aku mandan gumun karo pecel sing nembe tak tuku nang njakarta, enggane pecel ana endoge mbarang. Ya karuan regane dadi beda.

Iklan